четвер, 2 березня 2023 р.

Важлива інформація !!!! Підлітковий рух "ЧВК Редан"

УВАГА!!!!  ЧВК Редан

Останній тиждень інтернет  сповнений відео, де підлітки віком 13-14 намагаються влаштувати масові бійки. За цей період  такі наміри були зафіксовані у Харкові, Франківську, Києві, Полтаві, Львові, а учора - у Луцьку.З хорошого - поки поліція справляється, та бути подвійно уважними батькам підлітків все ж таки варто.Є інформація, що субкультура ЧВК Редан започаткована у РФ і діє як чергове ІПСО (інформаційно-психологічна спецоперація). Українські підлітки також називають себе "ЧВК Редан" та носять символіку з павуком та цифрою 4, наслідуючи героїв аніме "Hunter x Hunter, де Редан - спотворене росіянцями  "Рьодан" 旅団 -  "бригада".Ідеологія цієї субкультури - чергове " проти всіх" і " властвованіє над міром" , яке вилилося у " дати люлєй офнікам, нащадкам гопників та ультрас" , адже за ідеєю, якщо їх боятимуться ультрас, значить боятимуться всі.Тому класні керівники 1-4 класів провели бесіду із здобувачами освіти про підлітковий рух "ЧВК Редан" а також роз’яснили, що за такі дії передбачено як адміністративну, так і кримінальну відповідальність, яка наступає з 14 років.





!!!!! Звертаємося до батьків і закликаємо:

 бути друзями своїх дітей,проводити з ними більше часу, підтримувати їх,цікавитися, з ким вони спілкуються і як проводять дозвілля.

Тому, батьки -  боріться. Ніхто цього за вас не зробить.Це ваша особиста війна за ваших дітей, в вухах яких ще досі звучить росіянська попса та паровозиком тягне за собою отакі способи "влитися та стати своїм".Пояснювати дітям подекуди доведеться на пальцях, що це - чергова воєнна операція ворога. І що боротися наразі вашому підлітку з явним ворогом, а не " уявним ультрасом".Не бійтеся говорити з дітьми. Вони потребують щирих розмов та чесності, вони як ніколи розгублені та дезінформовані і спраглі на прийняття. Не бійтеся почати розмову з ними першими. Запропонуйте їм  знайти інформацію про цю субкультуру, проаналізувати та критично осмислити. Запропонуйте їм відповісти на просте запитання: кому зараз вигідно , аби силовики були зайняті ловінням підлітків ? Кому вигідно, аби українські молоді люди знищували один одного? Кінець кінців " бути крутим" зараз способів багато. Є величезна купа силових гуртків, є волонтерство, є можливість працювати та заробляти власним коштом. Іноді дитині потрібна ваша віра в нього та підтримка і скерування його енергії у потрібному напрямку.




Немає коментарів:

Дописати коментар

ПУБЛІКАЦІЇ

Світ емоцій чарівний - розгадати його вмій!

  У Степанівській початковій школі відбулося з аняття з елементами тренінгу «Чарівний світ емоцій».  За допомогою гри, фантазії та спілкуван...