четвер, 8 грудня 2022 р.

16 днів проти насильства!!!

 В Україні з 25 листопада розпочалася Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”.Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

І ми всі ці 16 днів будемо ще більш активно говорити про те, що насильство не потрібно замовчувати, що потрібно звертатися за допомогою і звертатися до поліції, до соцслужб, отримувати допомогу і припинити це коло насильства.
З метою попередження проявів жорстокості та насилля серед учнів в школі відбулася профілактична загальношкільна акція “Синя стрічка – проти насильства”. Відомо, що синя стрічка символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством.


З метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, для учнів був проведений захід «Мій світ без жорстокості», створено композицію «Дружні долоньки єдності». За допомогою маленьких долоньок,яскравих фарб та кольорового паперу діти зображували мрії про спокій, мир, взаєморозуміння, добро та любов.




Немає коментарів:

Дописати коментар

ПУБЛІКАЦІЇ

Світ емоцій чарівний - розгадати його вмій!

  У Степанівській початковій школі відбулося з аняття з елементами тренінгу «Чарівний світ емоцій».  За допомогою гри, фантазії та спілкуван...