вівторок, 15 грудня 2020 р.

 З 30 листопада по 4 грудня у Степанівській початковій школі відбувся різноманітний, веселий, повчальний та захопливий Тиждень Початкових Класів – “Школяриковий сміхограй “.

Вчителі початкових класів відповідально підійшли до підготовки цікавих заходів, в яких взяли участь учні 1-4 класів. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
Головною метою тижня початкових класів :розвивати спостережливість, допитливість, здатність естетичного сприйняття, образного бачення, уміння створювати загальну картину; стимулювати дитячу фантазію, уяву; виховувати дружні, доброзичливі стосунки між дітьми, любов до прекрасного.
Тиждень початкових класів – це справжнє свято для дітей, атмосфера радості, насолоди від творчості, спільна командна робота, активна участь у конкурсах та спогади про незабутні 5 днів початкової школи.



Немає коментарів:

Дописати коментар

ПУБЛІКАЦІЇ

Світ емоцій чарівний - розгадати його вмій!

  У Степанівській початковій школі відбулося з аняття з елементами тренінгу «Чарівний світ емоцій».  За допомогою гри, фантазії та спілкуван...